Bezoek onze showroom

Showroom video

Showroom google

 

Onze showroom is weer flink aangepakt. Een kleine verbouwing en nieuwe kleuren op de muren zorgen voor een compleet andere look. Met het vernieuwen van onze showroom creëerden wij de vier belevingswerelden waarin u onze nieuwste collectie terugvindt. Ook hebben we een nog meer sfeerkamers toegevoegd zodat u de optimale impressie kunt krijgen van ons aanbod.

In de Take it Easy belevingswereld hebben we de Soho- tuinmeubelen gezet. Deze behoren tot de toppers van onze collectie. Soho kenmerkt zich door hoogwaardige materialen. De verstelbaarheid van de stoelen zorgt voor het comfort dat bij deze tuin past.

Met vrolijke kleuren en robuuste meubelen hebben we The Social Garden tuin tot een perfecte plek voor kinderen gemaakt.

De zomer is een feestje! En dat komt tot uiting in de vrolijke kleuren én betaalbare meubelen die wij in de Let’s Get Out belevingswereld hebben geplaatst.

Voor het tweede jaar is onze vierde belevingswereld; Now&Wow. Het hang-ei hebben we in veel verschillende vormen en maten. Dit seizoen laten we in deze belevingswereld zien hoe we ook een kleine stadstuin of balkon met een aantal strakke meubelen om kunnen toveren in een trendy paradijs.

Wij zijn klaar voor seizoen 2021 komt u snel langs voor een kop koffie in onze vernieuwde showroom?

 

Maak een afspraak:




    >