Bezoek onze showroom


Showroom 2016/2017

Onze showroom is in de afgelopen weken flink aangepakt. Nieuwe kleuren op de muur en een frisse aankleding zorgen voor een compleet andere look. Met het vernieuwen van onze showroom creeërden wij drie belevenigswerelden waarin u onze nieuwste collectie terugvindt.

In The social garden zien we riante gedekte tafels en knusse loungesets  in een vrolijk gekleurde familiesetting. Een echte plek om samen te komen met familie, vrienden en kennissen en tot in de late uurtjes te genieten van de zomeravond.

Mooie strakke lijnen en hippe tuinmeubelen zijn er te ontdekken bij Let’s get out. Een lichte uitstraling door de diverse wit- en zandtinten,  gecombineerd met accessoires met een strandlook. De collectie is gabasseerd op stadse invloeden.

Voor pure luxe en comfort kunt u terecht bij Take it easy. Ruime loungesets om volledig in weg te dromen en tot rust te komen. In de accessoires gebruiken we prachtige stijlvolle producten zoals opvallende grote lantaarns en luxe plaids.

Wij zijn klaar voor seizoen 2016/2017 komt u snel langs voor een kop koffie op ons Zeeuwse strand?


Maak een afspraak:
>
@LesliLiving: Voor de koude winterdagen, sfeervolle lantaarns voor binnen of buiten en heerlijk warme plaids. #newarrivalstwitter.com/i/web/status/7…