Lesli Living

Lesli Living

Lesli Living B.V. is importeur van artikelen voor tuin en terras. Dankzij onze groeivisie zijn wij één van de grootste spelers in Europa. Ons jonge en enthousiaste inkoopteam wordt ondersteund door interne en externe stylistes die hun inspiratie vanuit de hele wereld onze showroom in halen. Het grootste gedeelte van onze collectie komt uit China, Vietnam en Indonesië. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij een kantoor in Azië waar 5 collega’s elke dag bezig zijn met het controleren van onze kwaliteitseisen.

magazijn

Magazijn

Onze hoofdlocatie in Lichtenvoorde heeft een magazijnoppervlakte van ruim 30.000 m2. Daarnaast hebben we in het hoogseizoen ruim 25.000m2 extra magazijnruimte beschikbaar. Door hier optimaal gebruik van te maken zijn wij in staat om onze reputatie wat betreft voorraden hoog te houden. Het is ons streven om diep in het seizoen nog steeds goedlopende artikelen te kunnen leveren. Lichtenvoorde ligt vlak bij de Duitse grens en is een ideale uitvalbasis voor Europa.

historie

Historie

Het prille begin van ons bedrijf gaat terug tot 1912. De eerste generatie begon als grossier in heidebezems, die in de Achterhoek werden gemaakt. De collectie werd jaar na jaar uitgebreid. Kledinghangers, huishoudelijke artikelen en sport- en spelartikelen kwamen en verdwenen ook weer. Nu hebben we een zeer uitgebreide collectie tuin- en terrasartikelen, zijn toonaangevend in consumentenvuurwerk (www.leslivuurwerk.nl) en leveren elektrische voertuigen op maat (www.bringo.nl).
@LesliLiving: Voor de koude winterdagen, sfeervolle lantaarns voor binnen of buiten en heerlijk warme plaids. #newarrivalstwitter.com/i/web/status/7…